Login:
Heslo:
 
"Jenom život, který žijeme pro ostatní, stojí za to." Albert Einstein
Hledat
Navigace: www.sssp13.cz > ARCHIV > Cvičení pro seniory v JEREMI SPORT za pár kaček

Cvičení pro seniory v JEREMI SPORT za pár kaček

 

Dobrý den,

ráda bych Vás informovala o nabídce  cvičení, která byla pro Vás seniory zajištěna předsedou Sociálního výboru panem Marečkem a je Vám z velké části hrazena ÚMČ Praha 13 s Vaší spoluúčastí jen 30 Kč / 1 hodina cvičení.

Cvičení bude probíhat každé úterý od 10 hodin v prostorách SPORT CENTRA JEREMI, Jeremiášova 2581/2, Praha 13.

Lekce vedené specializovanými lektory jsou určené pro muže i ženy ve zralém věku, ale i pro ty, kteří trpí zdravotními nebo pohybovými

potížemi a chtějí se vrátit do kondice. Během cvičení je kladem důraz na rozvoj rovnováhy a stability jako prevence pádů, rozvoj koordinace, zmírnění svalových dysbalancí, udržování fyziologického rozsahu kloubů a také na jemnou motoriku, dechová cvičení a relaxační techniky. V rámci dechových cvičení dochází k nácviku správného dýchání, dechových vln a cviků působících na zlepšení kardiorespirační výkonnosti. Během lekcí jsou využívány různé zejména balanční pomůcky, jako jsou například gymnastické míče, bosu a overbally, které zlepšují stabilitu a zamezují poruchám rovnováhy a tím i úrazům.

Cílem cvičení je zamezení vzniku křečí a bolestí, stabilizace kloubů, zamezení špatného držení těla, svalových dysbalancí a vzniku osteoporózy. Dále cvičení napomáhá k odstranění bolestí nohou, páteře apod. Dalším podstatných cílem cvičení je mimo jiné také zlepšení  psychického zdraví klientů.

V příloze naleznete leták a budu velmi ráda, pokud o této nabídce řeknete ve Vašem klubu seniorů nebo Vašim přátelům.

Lekce je nutné si předem rezervovat – viz. telefonní číslo na letáku, který naleznete v příloze.

V případě dalších informací jsem Vám k dispozici a je možné si termíny  již nyní rezervovat s předstihem na několik týdnů dopředu.

Senior který absolvuje 10 lekcí získá od Jeremi diplom - certifikát o absolvování, dále každý získá slevu na nápoje ve fitbaru před a po cvičení  ve výši 20%.

 

S pozdravem

 

Hanka Zelenková

asistentka výborů ZMČ

koordinátor agendy MA 21

 

Úřad MČ Praha 13

Sluneční nám. 2580/13

158 00  PRAHA 5

 

e-mail: zelenkovah@p13.mepnet.cz

Tel.: +420 235 011 615

 
© www.sssp13.cz - vytvořte si také své webové stránky